Ydelser

Ydelser

IT-afdeling på timebasis/IT-vikar


Har I behov for en IT-afdeling eller en IT-chef, men kun en gang i mellem ?

Brug tiden på at drive virksomhed, og lad mig tage håndtere Jeres IT.


Der kan være mange udfordringer indenfor IT, og mange gange ville det være rart at have en IT-afdeling der kunne tage sig af det. Men hvis opgavemængden ikke er stor nok til at retfærdiggøre en ansættelse, kan jeg tilbyde denne funktion. Dette kan enten gøres på timebasis, eller efter et fast timeantal om ugen.

Det kan både være on-site, såvel som fjernsupport igennem overtagelse af computeren.

Brugersupport, administration, netværk og printerinstallationer, er bare nogle få eksempler på hvad jeg tilbyder.


IT-Chef funktionen tilbydes til de kunder som har et behov for rådgivning og sparring omkring deres IT-løsninger.  Bisidning ved jobsamtaler, samt kontraktforhandlinger, er også muligt, så I får det bedste resultat ud af disse.

Hosting & PrivateCloudAlle typer af hosting tilbydes, som:


Virtuelle servere

Dedikerede servere

Private Cloud servere

Storage servere


IoTIoT projekter løses fra start til slut


IoT gateways

Sensor implementering

Data opsamling og behandling

Visualisering, Dashboards

Data integration


Modernisering og optimering


Trænger din IT til et sundhedstjek ?


Har I brugere som spilder deres arbejdsdag med ventetider, og problemer med IT ?


Det kan være det er på tide at få tjekket hele virksomhedens IT igennem.

Effektivisering af servere, netværk og pc'ere, kan give et stort løft til den daglige IT oplevelse. Dette giver mere tilfredse ansatte, og en bedre bundlinje.


Sikkerhed og Compliance


Hvordan er din data-sikkerhed ? Har firmaet en backup af kritiske data ? Hvad med Anti-virus og Ransomware ? IT-beredskabsplan ? GDPR ?


Driften af en virksomhed er afhængig af velfungerende IT-løsninger, men der vil forekomme situationer hvor en god data-sikkerhed bliver essentiel.


Der er en stigende trend for Ransomware angreb, hvor ikke kun pc'ere bliver angrebet, men hvor filer på firmaets netværk bliver krypteret, mod en løsesum.

Der er normalt ikke noget man kan gøre for at komme ud af dette. Derfor ender det oftest i at man genskaber data fra backuppen.

Det er derfor essentielt at man har en backupløsning man kan stole på, og som sikrer et minimalt datatab, og en minimal nedetid.


Hvis det værst tænkelige skulle ske, har I så en plan for hvorledes reetablering af IT-driften skal foretages ? Jeg kan hjælpe jer med en beredskabsplan, dokumentation, og backupløsninger, således at nedetiden bliver minimeret.


Hvis virksomheden bliver ramt af et Ransomware angreb, kan jeg hjælpe med oprydning og reetablering til normal drift.


Det er ikke alle angreb man kan forhindre, men jeg kan rådgive omkring Anti-virus og Anti-spam løsninger, der forhindrer størsteparten af truslerne i overhovedet at opstå. Implementering af disse løsninger foretages også med minimal forstyrrelse af firmaets drift.


Har du behov for adgang ude fra internettet til services på firmaets netværk ?

Så skal sikkerheden i firewalls og på servere være på højeste niveau. Jeg laver både sikkerhedsanalyser, og forbedrer sikkerheden for disse services.


GDPR Compliance er blevet et krav, overholder jeres virksomhed de gældende regler ? Analyse og udarbejdelse af den nødvendige dokumentation, der er krævet iht. lovgivingen.

Understøttelse af legacy løsninger


Har I løsninger som ikke længere understøttes af moderne operativsystemer ? Printere eller andet udstyr der kræver interfaces som ikke findes på moderne PC udstyr ?


Løsninger som kræver ældre operativsystemer, kan være komplicerede at få til at fungere i et moderne IT-miljø.

Jeg kan hjælpe med at virtualisere disse løsninger, så de kan videreføres på moderne hardware, og uden de sikkerhedsrisikoer der ellers ville være i at køre videre på eksisterende udstyr.

Virtualiseringen vil også sikre et mere stabilt driftsmiljø, samt nemmere backup.


Printere med parallelinterfaces, RS232 kommunikation eller andet udstyr der kræver en bestemt kommunikationsstandard. Her kan jeg hjælpe dig med at få disse til at fungere.

Integration af ikke standard udstyr


Har I behov for at få udstyr til at kommunikere med Jeres IT ?


Industri- og automations-udstyr, som CNC-maskiner, måleudstyr, dataloggere osv. Alle har de deres udfordringer når det gælder at få det til at virke i Jeres miljø.

Jeg kan sørge for at I får det maksimale ud af det udstyr i allerede har, eller hjælpe med at finde nyt, til erstatning for eksisterende.


Overvågning og varsling


Vil du gerne varsles hvis udstyr eller systemer går ned ?


Driften af et firma er mange gange afhængig af at udstyr eller systemer er tilgængelige når der er behov for dem. Hvis de ansatte møder ind til systemer der ikke kan anvendes, spildes der kostbar tid.

Jeg tilbyder at etablere overvågningsløsninger på dedikeret hardware, med varsling gennem mail og SMS, til de nøglemedarbejdere som skal informeres.

Anvendelse af Open Source løsninger sikrer en lav etableringsomkostning, hvor alle kan være med.

Gennemprøvet hardware og software sikrer en stor stabilitet på disse løsninger.


Startpakke til kun 4955,- læs mere her.

Undervisning og formidling


Har I behov for undervisning eller formidling af vanskelige emner ?


IT-verdenen forandrer sig konstant, og der er behov for efteruddannelse, og informationer, for at kunne holde sig orienteret.


Jeg har stor erfaring i vidensformidling af tekniske emner indenfor IT, og kan derfor hjælpe med at holde virksomheden opdateret.

3D Print


3D print på professionel FDM printer udføres.

Print i mange materialer udføres på en Raise3D printer.

Emner op til 20x20x20 cm kan printes.


Der er også mulighed for assistance til modellering.