Support

Support

Uanset, hvor i landet du befinder dig.


Brugen af fjernsupport sikrer, at jeg kan hjælpe Jer hurtigt og effektivt uden nogen unødig ventetid.


Ofte kan mindre serviceopgaver udføres, så snart behovet opstår, og ellers vil jeg altid forsøge at passe opgaven ind, så hurtigt det kan lade sig gøre. Ved at bruge fjernsupport, fremfor at komme på besøg ude hos dig, spares der tid, eksempelvis på transport.


Minimal ventetid ved fjernsupport.


Fjernsupport er en hurtig, effektiv og praktisk måde, at få afhjulpet et presserende problem på.


Muligheden for fjernstyring af pc’en, sparer konsulenten for transport, og kan derfor påbegyndes hurtigere.


Sådan fungerer remote support.


Remote support fungerer ved, at der kobles op til dit system over internettet, og din pc fjernstyres. Ved at fjernstyre din computer, kan vi gå ind og se nøjagtig den situation, som du oplever på din skærm og derved hurtigt og effektivt få sporet os ind på opgaven.


Det eneste der principielt kræves er, at du har en fungerende internet forbindelse.


Fjernstyringen kræver dog at du henter et lille program, og starter dette. Kun når dette program er kørende er der mulighed for fjernstyring. Du har derfor selv fuld kontrol over hvornår fjernstyringen er aktiv. Programmet henter du ved at klikke på knappen Download.


Der er ingen ventetid pga. transporttid og ligeledes kan opgaven udføres uanset hvor i landet du befinder dig. Faktisk kan vi hjælpe dig selv om du befinder dig i en helt anden verdensdel, blot du har adgang til internettet.


Jeg ser samme skærmbillede som dig ved fjernstyring af pc.


Når jeg kobler ind på din computer for at fjernstyre den, ser jeg nøjagtig det samme som dig. Og samtidig kan du hele tiden følge med i, hvad jeg laver på din skærm, og du har mulighed for at betjene mus og tastaur, så du kan vise mig et evt. problem. Da begge parter kan følge med på skærmen, letter det forståelse og forklaring og sikrer, at opgaven udføres hurtigst muligt til alles tilfredsstillelse.


Det letter support opgaven væsentlig, at jeg kan overtage din skærm lige nøjagtig der, hvor der er behov for hjælp. I mange situationer spares der således tid på at skulle genskabe en fejl.


Der er altså hverken ventetid eller omkostninger til transport. Og selve opgaven udføres ofte også hurtigere. Fjernsupport er derfor også en billigere løsning for dig, end et on-site besøg.


Download fjernsupport program

Servicedesk login for registrerede brugere